WAT MOGEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Elektrische installaties

Wilt u een aanpassing van uw huidige elektrische installatie? Een verbouwing, renovatie of nieuwbouw in het vooruitzicht? Voor alle grote en kleine klussen bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verzorgen onder andere: Uitbreiding of volledige renovatie van uw elektrische installatie. Plaatsing van nieuwe groepenkasten , aanleg van nieuwe groepen, plaatsen van nieuwe stopcontacten, vervanging van bestaande bedrading, ontwerp en aanleg van uw lichtplan en het aansluiten van bijvoorbeeld een elektrische kookplaat, airco of laadpaal.

 

Brandmeldinstallaties

Een brand in een gebouw waar veel mensen zijn, kan tevens slachtoffers eisen als zij te laat worden geëvacueerd of niet snel genoeg het gebouw kunnen verlaten.

Een goede brandveiligheid is ook een wettelijke verplichting. Naast de brandweer, die namens de overheid beoordeelt of wettelijke regelingen zoals de Regeling Brandmeldinstallaties worden nageleefd, is er ook een verzekeraar die eisen stelt aan de brandveiligheid.

Beveiligingssystemen

Inbraakbeveiliging is maatwerk, waarbij uw wooncomfort voorop staat. Daarom kijken we naar de bouwkundige kant van uw huis. Hoe gemakkelijk kan iemand zich ongeoorloofd toegang verschaffen tot uw huis?

Wij hebben de oplossing voor U. Wanneer de organisatorische en bouwkundige zaken van uw woning of bedrijf in orde zijn, en er toch nog een inbreker uw ruimte weet te betreden, meldt de alarminstallatie automatisch naar een particuliere alarm centrale (PAC) of via een App op uw smartphone.

Camera installaties

Wilt u uw woning, bedrijfspand en- of het omliggende terrein bewaken met een van onze geavanceerde camerabeveiligingssystemen? Dat kan geheel op maat, opvallend of onopvallend te integreren in uw locatie. Veelal installeren wij systemen met de mogelijkheid om de bewaking van uw objecten op afstand te monitoren. Zo kunt u op uw smartphone of tablet de beelden live of opgenomen bekijken. Voorkom verrassingen en weet wie er voor uw deur staat. Wij werken met geavanceerde apparatuur voorzien van de allernieuwste technieken die in staat zijn de beelden digitaal weg te schrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld met onze systemen en toegepaste technieken langere periodes opnemen, snel door beelden scrollen en adequaat reageren op situaties. 

Intercomsystemen / videointercomsystemen

Wanneer er bij u wordt aangebeld, is het prettig om te weten wie er voor uw deur staat. Met een intercomsysteem kunt u dit op afstand direct horen of zien bij een video-intercomsysteem. U bepaalt dan zelf of deze bezoeker welkom is. Een veilig gevoel! Een intercomsysteem bestaat uit een deurstation met een bel en één of meerdere ontvangstations met een eventuele deuropener.

De camera in het systeem kan, ook wanneer er niet wordt aangebeld, precies registeren wie er voor de deur staat.
Wij leveren en installeren intercom- en videointercomsystemen van klein tot groot voor particuliere woningen en complexere systemen voor bijvoorbeeld flats en grotere bedrijven.

Meer informatie

Wij staan bekend om onze creatieve en professionele oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte op maat?

We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Onderhoud en reparatie

Preventief onderhoud van een installatie zorgt voor het correct functioneren van de installatie, nu en in de toekomst. Als u een beveiligingssysteem aanschaft stelt u hoge eisen aan de leverancier en het product. Dezelfde hoge eisen stelt u aan de goede werking van uw beveiligingssysteem. Daarom is het belangrijk dat een alarmsysteem regelmatig wordt gecontroleerd. Voor een onderhoudsbeurt aan uw alarmsysteem kunt u vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.
Tevens werkt de controle preventief ter voorkoming van ongewenst alarm door bijvoorbeeld het tijdig vervangen van een versleten of beschadigd onderdeel van de installatie.

Ook voor uw camera systeem is preventief onderhoud belangrijk.
Een camera trekt stof, vuil en spinnen aan. Hierdoor ontstaat er een minder scherp beeld op de camera. Het reinigen en behandelen van de camera’s zorgt dat de camera’s scherp blijven. Laat vuil uw beelden niet verpesten, en laat vuil de levensduur van het bewakingscamera niet doen verkorten. Onderhoud laten uitvoeren op uw camera systeem is tevens belangrijk voor het nakijken van de software, en firmware zodat deze up-to-date blijft. Ook de controle van de opname apparatuur is net zo belangrijk, zodat er geen opnames verloren gaan op het moment dat ze nodig zijn.

Installatie of uitbreiding

Op het gebied van Elektro en beveiligingstechniek staan wij klaar voor al uw installaties en uitbreidingen. Of het nu gaat om nieuw of bestaand. Wij kunnen het aan.

Resink Elektro